Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- Wasser zum Kochen
- 4 Prisen Salz und etwas meht zum Kochen
- 300 g Tomaten, geviertelt
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 400 g Nudeln, kurz (z.B. Rigatoni)
- 280 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Ratatouille-Lasagne
1hod. 30min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Spaghettini mit Paprika
1h
Kartoffel-Ratatouille
1h
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 Min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 Std. 10 Min
Ratatouille mit Schafskäse
55 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Auberginen-Pasta
30 Min
Paprika-Zucchini-Pasta
30 Min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min