Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 120 g rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 120 g gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 150 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
- 2 Zweige Rosmarin
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 - 2 TL Crema di Balsamico (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1190 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30 Min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Ratatouille-Pasta
40 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 Min
Spaghettini mit Paprika
1h
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 min
Gemüsegulasch
1h