
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Mirin (Reiswein)
- 200 g Geflügelfond
- 100 g Sojasauce
- 150 g brauner Zucker
- 1 TL Speisestärke (5 g)
-
30
g Wasser
nebo 30 g Mirin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 3517 kJ / 840 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 187 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Dumplings
45 Min
Barbecue-Sauce
40 Min
Chiliöl (辣椒油)
25 Min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 Std. 15 Min
Grüne Currypaste
25 Min
Rote Thai-Curry-Paste
15 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Rauchige Whiskysauce
20 Min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 Std.