
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda in Stücken
- 800 g Blumenkohlröschen
- 100 g Erbsen, TK
- 200 g Schinken, gekocht in Würfeln (1 cm)
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter weich, in Stücken
- 250 g Wasser
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 420 kcal / 1758 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Pizza-Happen
1hod. 20min
Sauerkraut-Risotto
40min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1hod. 10min
Rotkohl-Risotto
50min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Pastinakenpuffer
40min
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min
Schlemmer-Reistopf
30min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min