Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gouda, in Stücken
- 100 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
- 800 g Porree, in Stücken (15 cm)
- 50 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Mehl
- 20 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Blumenkohlgratin
55min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Porree-Schinken-Auflauf
1h 20min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1h 20min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h