Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin parcels
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portions
Protein
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tuk
100 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Starter kit
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1hod. 15min.
Pork and Green Beans Sauté
45min.
Steak Stir Fry Salad
35min.
Pork tenderloin with mustard sauce
30min.
Chicken breasts with courgette topping
50min.
Potato cakes
45min.
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min.
Meatballs with tomato sauce
45min.
Beef goulash with bread dumplings
1hod. 30min.
Fish and potatoes with tomato sauce
50min.
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1hod. 5min.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1hod. 10min.