Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin parcels
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
olive oil40 g
-
leeks cut into slices150 g
-
carrots cut into slices150 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
white wine100 g
-
ground paprika1 tbsp
-
pork tenderloins (400 g each)1600 g
-
water1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portions
Protein
80 g
Kalorie
5857 kJ /
1400 kcal
Tuk
100 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Starter kit
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1hod. 5min.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min.
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1hod. 10min.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min.
Roasted Pork Loin (Betty)
1hod. 35min.
Chicken Adobo
1hod. 25min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min.
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1hod.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min.