Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Protein
- 80 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 100 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Greek Style Pork Stew
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Beef Goulash
2h 45min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min