
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 4 garlic cloves to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks cut into slices
- 150 g carrots cut into slices
- 1 pinch fine salt plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 1400 kcal / 5857 kJ
- Protein
- 80 g
- Tuk
- 100 g
- Sacharidy
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2hod.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Greek Style Pork Stew
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef Empanadas
1hod. 10min