
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt to season, to taste
- black pepper, ground to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions sliced into rings
- 2 apples cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 263 kcal / 1100.6 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 365.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Baked Spiralized Apples
1hod. 5min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2hod. 10min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min