Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 365.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Oven Mushroom and Beef Burger
Žádné hodnocení
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Apple crumble meringue slice
2h
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min