Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 365.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min