Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g ziaren orkiszu
- 115 g cukru
- 125 g masła, niesolonego, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 25 g wody, zimnej
- 1 szczypta soli
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
- 20 g skrobi ziemniaczanej
- 1 łyżka bułki tartej
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania brzegów ciasta
- 2 - 3 łyżki migdałów, w płatkach
- 1 łyżka cukru pudru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z figami i rozmarynem
2j
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 godz. 20 min
Tarta z botwinką i serem feta
1 Std. 45 Min
Rabarbar pod kruszonką
55 Min
Drożdżówki z ricottą i rabarbarem
2 godz. 20 min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1 Std. 45 Min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Granola dyniowa bez cukru
2 godz. 25 min
Rabarbarowe ślimaczki
2j
Jabłka pod kruszonką
55 Min
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1 godz. 35 min