Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g ziaren orkiszu
- 115 g cukru
- 125 g masła, niesolonego, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 25 g wody, zimnej
- 1 szczypta soli
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
- 20 g skrobi ziemniaczanej
- 1 łyżka bułki tartej
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania brzegów ciasta
- 2 - 3 łyżki migdałów, w płatkach
- 1 łyżka cukru pudru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szybkie ciasto ze śliwkami
1 godz. 10 min
Czereśniowa galette
1h 25min
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45min
Mus rabarbarowy
55min
Galette z borówkami
1h 25min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1h 45min
Drożdżówki z ricottą i rabarbarem
2 Std. 20 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min
Rabarbarowe ślimaczki
2 godz.
Chałka z kardamonem
2h 40min