Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruche ciasto
- 300 g mąki pszennej
- 150 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 100 g wody
Nadzienie
- 500 g miąższu dyni Hokkaido, pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm plastry
- 200 g mleka
- 30 g masła
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 opakowanie sera brie (150 g), pokrojonego w 5 mm plastry
- 1 opakowanie szynki, w plastrach (150 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trufle nietoperze z dynią
2 Std. 30 Min
Czarna pizza z duchami
1 Std. 40 Min
Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym
1 godz. 30 min
Wytrawne magdalenki z chorizo, cukinią i papryką
1 Std. 10 Min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1 Std. 15 Min
Muffiny warzywno-jajeczne z serem
2 Std.
Straszne przekąski
1 godz. 30 min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 Min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1 Std. 10 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Tarta z dynią
1 Std. 40 Min
Tarta z brokułem i łososiem
1 Std. 35 Min