
Kompatibilní verze
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 352 kcal / 1458 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Sabayon de fruits exotiques
30min
Œuf mi-mollet aux épinards
1hod. 50min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon anisé
15min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2hod.
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4hod. 30min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1hod. 30min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min