FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
TM6 TM5 TM31

FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
  • 150 g de lait
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 90 g de croûtons
  • 10 g de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
  • ¼ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
352 kcal / 1458 kJ
Protein
12 g
Tuk
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty