Kompatibilní verze
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458 kJ / 352 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Sabayon au citron
15 Min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
Vittello tonnato
4h 20min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 Min