Kompatibilní verze
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458 kJ / 352 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Nougat de chèvre aux fruits frais
12hod. 35min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Sabayon au vouvray
15min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Figues farcies
20min
Glace au parmesan
12h
Sabayon sucré
30min
Glace 'fior di latte'
4 Std. 15 Min
Glace à la moutarde
12h
Sabayon
15min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min