Kompatibilní verze
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458 kJ / 352 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3ωρ. 15 λεπτ.
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Glace au parmesan
12 Std.
Carpaccio de saint-jacques
45min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Sabayon sucré
30min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min