Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Petersilie
- 1 EL Öl
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Fischfilet, festfleischig, z.B. Rotbarsch oder Pangasius (150-200 g)
- 1 Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 2 - 3 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- 1 EL Pinienkerne
- 1000 g Wasser
- 60 g Langkornreis, parboiled
- 2 EL Basilikumblätter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1h
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min
Forellen des Bischofs
35 min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h