Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Petersilie
- 1 EL Öl
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Fischfilet, festfleischig, z.B. Rotbarsch oder Pangasius (150-200 g)
- 1 Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 2 - 3 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- 1 EL Pinienkerne
- 1000 g Wasser
- 60 g Langkornreis, parboiled
- 2 EL Basilikumblätter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 min
Gurken mit Lachsfüllung
45 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Zander mit Spinat
30 min
Lachs mit Zucchinireis
45 min
Fisch-Piccata
1 Std.
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.