Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Petersilie
- 1 EL Öl
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Fischfilet, festfleischig, z.B. Rotbarsch oder Pangasius (150-200 g)
- 1 Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 2 - 3 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- 1 EL Pinienkerne
- 1000 g Wasser
- 60 g Langkornreis, parboiled
- 2 EL Basilikumblätter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1h
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Lachs im Päckchen
40min
Fisch-Piccata
1h
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1h
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min