Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Butter, weich
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut, leicht ausgedrückt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
- 2 Stücke Zanderfilet, ohne Haut (à 150 g)
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2709 kJ / 645 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Kabeljau in Senfsauce
40min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 Std.
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45 Min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20min
Seezungenröllchen
50 Min
Kreolischer Fisch
35min
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45 Min
Fisch-Piccata
1h
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min