Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Seelachsfilets (à 200 g)
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 EL Oregano
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Toastbrot
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
- 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Paprika, Zucchini, Aubergine, Pilze), in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 976 kJ / 233 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Zander mit Spinat
30 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Edelfischragout
35min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachs mit Zucchinireis
45 min