Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů směsi hub, sušených
- 250 gramů červené čočky
- 60 gramů sušené smažené cibule, kupované
- 20 gramů mořské soli
- 40 gramů zeleninového vývaru v prášku
- 50 gramů bramborového škrobu
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička česnekového prášku
- 50 gramů instantní smetany nebo instantní smetany do kávy
- 30 gramů kukuřičného škrobu
- 5 gramů sušené petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 7950 kJ / 1903 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 52 g
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka
35 Min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Koprová polévka
20 min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Koprová omáčka
20 min
Kulajda
40 min
Česneková polévka
20 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Játrová rýže
35 Min