Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 140 gramů másla, změklého, na kousky, plus extra pro vymazání plechu
- 130 gramů cukru krupice
- 3 vejce
- 300 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Vrchní vrstva
- 1 zavařovací sklenice višní, 700 gramů po okapání
- 140 gramů cukru krupice
- 3 vejce
- 20 gramů citrónové šťávy
- 550 gramů mléka
- 2 balíčky vanilkového pudingu, v prášku
- 1000 gramů tvarohu
- 150 gramů oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Tvarožník
1 godz. 30 min
Tvarohová buchta
12 godz. 45 min
Koláč s pudingem a meruňkami
1h 15min
Bábovka plněná tvarohem
1h
Ořechovo-banánové řezy
1 godz. 30 min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1h 40min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Koláč s ricottou a letním ovocem
1h
Vánoční koláč se sušeným ovocem a mandlemi
2h 30min
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4h 30min
Švestkový koláč
1h 40min