
Zařízení & příslušenství
Rizoto s houbami a špenátem
Příprava 10min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky (2 cm)50 gramů
-
vody750 gramů
-
hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky300 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
šalotky na kousky (1 cm)40 gramů
-
másla na kousky30 gramů
-
špenátových listů, čerstvých100 gramů
-
rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)320 gramů
-
bílého vína60 gramů
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený1
-
soli podle chuti½ - 1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
476.8 kcal /
1994.7 kJ
Protein
12.7 g
Tuk
14.9 g
Sacharidy
70.1 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sodík
560.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rychlé večeře na zahřátí
10 recept
Česká republika
Česká republika