Rizoto s houbami a špenátem

Rizoto s houbami a špenátem

4.6 52 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
4 porce

Suroviny

  • parmazánu na kousky (2 cm)
    50 gramů
  • vody
    750 gramů
  • hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
    300 gramů
  • olivového oleje
    20 gramů
  • šalotky na kousky (1 cm)
    40 gramů
  • másla na kousky
    30 gramů
  • špenátových listů, čerstvých
    100 gramů
  • rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
    320 gramů
  • bílého vína
    60 gramů
  • zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • soli podle chuti
    ½ - 1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 476.8 kcal / 1994.7 kJ
Protein 12.7 g
Tuk 14.9 g
Sacharidy 70.1 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sodík 560.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...