
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zucker
Hefeteig
- 200 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 80 g Butter kalt, in Stücken
Streusel
- 175 g Marzipan-Rohmasse in Stücken
- 200 g Mehl
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter kalt, in Stücken
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1250 g Zwetschgen
- Mehl zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 264 kcal / 1106 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1hod. 50min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2hod. 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2hod.
Elisenlebkuchen
5hod.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1hod. 50min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2hod. 30min
Zwetschgenkuchen
2hod.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1hod. 30min
Zwetschgendatschi
1hod. 15min
Rohrnudeln
1hod. 50min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1hod. 20min