Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zucker
Hefeteig
- 200 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Streusel
- 175 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 200 g Mehl
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1250 g Zwetschgen
- Mehl zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1106 kJ / 264 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min
Elisenlebkuchen
5h
Nuss-Striezel
1h 30min
Zwetschgendatschi
1h 15 min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50 min
Rotweingugelhupf
1h 40min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30 min
Schoko-Gewürzkuchen
5h
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30 min
Zwetschgenkuchen
2h
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 Std.