Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
nebo 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min