Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
nebo 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Orata al sale
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min