Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

4.2 174 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 8 fettine di vitello (taglio di noce)
  • 5 g di sale (circa 1 cucchiaino)
  • 5 g di pepe macinato fresco (circa 1 cucchiaino)
  • 8 fette di prosciutto crudo
  • 8 foglie di salvia fresche lavate e asciugate
  • 120 g di vino bianco secco
  • 80 g di acqua
  • ¼ di dado per brodo di carne
  • 40 g di burro freddo a pezzi piccoli (vedere consiglio)
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 38.7 g
Kalorie 1326 kJ / 317 kcal
Tuk 14.6 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...