Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fettine di vitello (taglio di noce)
- 5 g di sale (circa 1 cucchiaino)
- 5 g di pepe macinato fresco (circa 1 cucchiaino)
- 8 fette di prosciutto crudo
- 8 foglie di salvia fresche, lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco secco
- 80 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di carne
- 40 g di burro freddo a pezzi piccoli (vedere consiglio)
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Alternativní recepty
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Involtini di carne al Varoma
40min
Cordon bleu
30min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Involtini di vitello
35min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min