Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fettine di vitello (taglio di noce)
- 5 g di sale (circa 1 cucchiaino)
- 5 g di pepe macinato fresco (circa 1 cucchiaino)
- 8 fette di prosciutto crudo
- 8 foglie di salvia fresche, lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco secco
- 80 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di carne
- 40 g di burro freddo a pezzi piccoli (vedere consiglio)
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Rotolini di tacchino
1 godz.
Scaloppine alla perugina
30 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Involtini di vitello
35 min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.