Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla (circa 80 g) in quarti
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di riso basmati (cottura 10 minuti vedere consiglio)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 77.1 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Minestrone di lenticchie e patate
45min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Pasta e fagioli cannellini
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Zuppa di farro e fagioli
1j
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1j
Pasta e fagioli
50 menit