Kompatibilní verze
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- ½ spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 125 g di pomodori pelati
- 500 g di fagioli borlotti lessati e scolati (vedere varianti)
- 600 g di acqua
- 125 g di pasta secca corta tipo ditalini o cannolicchi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Minestra di riso e ceci
30min
Pasta e lenticchie
50min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e fagioli
40min
Pasta e fagioli
50min
Lagane e ceci
1h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min