Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di origano secco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fette di pesce spada (600 g circa)
- 350 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Spada alle erbe con olive
40min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min