Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Filetto ai funghi
1h
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min