Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo con piel, ligeramente aplastados
- 1 hoja de laurel seca
- 1000 g de alitas de pollo en trozos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 100 g de pimiento rojo en conserva (morrón) en tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 942.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Pollo a la huertana
45min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Alitas de pollo con tomate, judías verdes y pasta
1 Std.
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 Std.