Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva
- 1 contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos
- 8 anillas de calamar
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimentón
- 500 g de caldo de pescado
- 4 mejillones frescos limpios
- 4 gambones crudos enteros
- 8 almejas frescas
- 200 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 417.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cóctel de mariscos tropical
15 Min
Sopa de mariscos
1 godz. 30 min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45 Min
Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)
1h
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1h 5min
Paella
1h 10 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Paella de pollo y marisco XXL
1h
Fideuá de mariscos
45 Min
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Paella mixta rústica
1h
Paella de marisco
50 Min