Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de aceite de girasol
- 720 g de agua
- 1 huevo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de patatas en trozos
- 100 g de vino de Jerez seco
- 25 g de guisantes congelados (volitelně)
- 20 - 30 g de pimiento rojo en conserva (en dados de 1 cm)
- 300 g de lomos de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
250
g de almejas frescas limpias
nebo 250 g de chirlas frescas limpias - 150 g de gambas crudas peladas
- 50 - 60 g de picatostes para servir
- hojas de perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 711.2 mg
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Emblanco de pescado
45 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Ajoblanco
5min
Roscos chiclaneros
1h
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Dip de ajoblanco
5min
Pastela moruna
5h 30min