Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de aceite de girasol
- 720 g de agua
- 1 huevo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de patatas en trozos
- 100 g de vino de Jerez seco
- 25 g de guisantes congelados (volitelně)
- 20 - 30 g de pimiento rojo en conserva (en dados de 1 cm)
- 300 g de lomos de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
250
g de almejas frescas limpias
nebo 250 g de chirlas frescas limpias - 150 g de gambas crudas peladas
- 50 - 60 g de picatostes para servir
- hojas de perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 711.2 mg
Alternativní recepty
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 Min
Emblanco de pescado
45min
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Porra antequerana
1h 10min
Pestiños andaluces
1h
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Ajoblanco
5 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50min