Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g de vino blanco
- 12 filetes de lomo de cerdo (aprox. 1 kilo)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de miel
- 10 g de vinagre
- 200 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1613.8 kJ / 386 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15 min
Pollo a la mostaza
30 min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Filetes de ternera al vino
25 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Solomillo al whisky
45 Min