Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g di zucchero, a piacere
- 600 g di acqua
- 330 g di liquore all'anice
- 330 g di Rum
- 330 g di brandy
- caffè espresso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1.5 litro
- Kalorie
- 11534.6 kJ / 2755 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 146.2 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Zuppa imperiale
1h
Sgaiozzi
3h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Piadina al miele
1h 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciaramicola
1h
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambella romagnola
1h
Torta al testo
1h
Zuppa inglese
6h