Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
210
g di lievito madre
nebo 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 187 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30 min
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Lievito madre
72u. 15min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane toscano con lievito madre
5h