Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
210
g di lievito madre
nebo 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 187 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Filone di segale
4 Std.
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min