Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

4.2 12 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
10 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di mandorle pelate
    50 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di zucchero
    80 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di confettura al bergamotto
    30 g
    30 g di marmellata di limoni
  • di burro morbido a pezzi
    100 g
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g
Ripieno
  • di ciliegie denocciolate
    100 g
  • di mirtilli freschi
    100 g
  • di zucchero
    70 g
  • di ricotta ben sgocciolata dal siero
    350 g
  • tuorlo
    1
  • di confettura di bergamotto
    30 g
    30 g di marmellata di limoni

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 326.1 kcal / 1364.3 kJ
Protein 7.7 g
Tuk 15.6 g
Sacharidy 41.3 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sodík 33.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...