Kompatibilní verze
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura al bergamotto
nebo 30 g di marmellata di limoni - 100 g di burro morbido a pezzi
- 16 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 100 g di ciliegie denocciolate
- 100 g di mirtilli freschi
- 70 g di zucchero
- 350 g di ricotta ben sgocciolata dal siero
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura di bergamotto
nebo 30 g di marmellata di limoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364.3 kJ / 326.1 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 33.1 mg
Alternativní recepty
Torta ricotta e cocco
1h
Strüdel all'uva
1h
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3h 30min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Torta di mele e mandarini
1h
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1h 30min
Torta al lime e ricotta
50min
Torta di fichi e nocciole
45min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min