Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 80 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 70 g di Gorgonzola a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 Std. 20 Min
Pizza saporita con uova e spinaci
2hod. 30min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Focaccia libanese
3h 30min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min