Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Casunziei
- 400 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di barbabietole rosse cotte, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di burro fuso
- 4 cucchiaini di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Tajarin salsiccia e finocchi
1h
Erbazzone reggiano
2h
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Budino al cioccolato
6h 15min
Testaroli di farro alle noci
45 min
Malfatti bergamaschi
40 min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Pavlova
2h 45min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnudi toscani
40 min