
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Casunziei
- 400 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di barbabietole rosse cotte sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di burro fuso
- 4 cucchiaini di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 579 kcal / 2422 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Cetrioli sottaceto
48hod. 20min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Kaiserschmarren
50min
Crostata more e mirtilli
3hod.
Conserva di barbabietole in agrodolce
12hod. 30min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5hod. 50min
Spatzle di cavoletti con speck
1hod.
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1hod. 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1hod.
Spatzle di zucca con salsiccia
1hod.