Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
- 25 g Haferflocken, fein
- 20 g Speisestärke
- 6 Eier
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Béchamelsauce
10 Min
Badische Kartoffelsuppe
45min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1h 15min
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Brötchen
2h
Pfeffer-Brötchen
1h 20min
Kaffee-Kuppeltorte
10h
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min