Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)

Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)

3.8 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
15 Scheiben

Suroviny

  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    1500 g
  • Zwiebeln halbiert
    3
  • Butter zum Einfetten
  • Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
    15 - 20 Scheiben
  • Haferflocken fein
    25 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Eier
    6
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 7 g
Kalorie 605 kJ / 145 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...