
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 3 Zwiebeln halbiert
- Butter zum Einfetten
- 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
- 25 g Haferflocken fein
- 20 g Speisestärke
- 6 Eier
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 145 kcal / 605 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2hod.
Potato pie
1hod. 40min
Riemchen-Apfelkuchen
1hod. 30min
Hefewaffeln
50min
Jesunder Poschweck
3hod. 30min
Paprika-Porree-Quiche
1hod. 40min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1hod.
Rheinischer Döppekuchen
1hod. 50min
Buchweizenwaffeln
1hod. 30min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1hod. 10min
Döppekooche
1hod. 30min