Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
- 25 g Haferflocken, fein
- 20 g Speisestärke
- 6 Eier
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min
Reibekuchen
45min
Waldorfsalat
30min
Quark-Hefe-Taler
2h 15min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Ahle Worscht-Kräppel
1 Std. 10 Min
Sauerkraut-Schnecken
1h 45min
Bremer Brot (Bremen)
1 Std. 50 Min
Hefegrundteig, süss
1 Std.
Rheinischer Döppekuchen
1 Std. 50 Min
Döppekooche
1 Std. 30 Min