Semifreddo pesche e albicocche

Semifreddo pesche e albicocche

2.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 35min.
6 porzioni

Suroviny

Semifreddo
  • 9 fogli di gelatina (1,9 g l'uno), + q.b. di acqua per ammollo
  • 150 g di zucchero semolato
  • 150 g di pesche a dadini
  • 150 g di albicocche a dadini
  • 60 g di miele
  • 1 rametto di timo fresco
  • 15 g di succo di limone
  • 500 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 200 g di panna (35% di grassi)
Per terminare
  • 50 g di pesche a spicchi sottili
  • 50 g di albicocche a spicchi sottili

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14 g
Kalorie 1724 kJ / 411 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...