Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 9 fogli di gelatina (1,9 g l'uno), + q.b. di acqua per ammollo
- 150 g di zucchero semolato
- 150 g di pesche, a dadini
- 150 g di albicocche, a dadini
- 60 g di miele
- 1 rametto di timo fresco
- 15 g di succo di limone
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 200 g di panna (35% di grassi)
Per terminare
- 50 g di pesche, a spicchi sottili
- 50 g di albicocche, a spicchi sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1724 kJ / 411 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15min
Dessert allo yogurt greco e frutta fresca
2h 20min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Gelato veloce alle albicocche
6 Std. 20 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30 min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 Std. 20 Min
Budino di zucca e arancia
1h 35 min
Mousse allo yogurt
2u. 40min
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Panna cotta al caffè
4h 20min