Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 9 fogli di gelatina (1,9 g l'uno), + q.b. di acqua per ammollo
- 150 g di zucchero semolato
- 150 g di pesche, a dadini
- 150 g di albicocche, a dadini
- 60 g di miele
- 1 rametto di timo fresco
- 15 g di succo di limone
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 200 g di panna (35% di grassi)
Per terminare
- 50 g di pesche, a spicchi sottili
- 50 g di albicocche, a spicchi sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1724 kJ / 411 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo al limone e mirtilli
2 Std. 15 Min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Dessert ai frutti di bosco
10 Min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35 min
Mousse all'albicocca
3h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30 Min
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3ωρ.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Crema Bimby ® alla nocciola
50 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Mousse di ricotta e pesche
45min