Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Grissini tricolore
3 Std.
Pane all'orzo
2u. 45min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Biscotti da inzuppo
45 min