Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Focaccia allo yogurt
3h
Panini venostani
3h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane di patate
3h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Filone saporito
5h 20min
Panini alla zucca
4h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min