Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al semolino
4 Std.
Panini da picnic ai tre gusti
1 Std. 30 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Fiocchi
7 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Panini venostani
3h
Pane svedese
2 Std.
Crackers all'acqua
3h
Biscotti da inzuppo
45 min
Pagnotta casereccia
5h 10 min