Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di erba cipollina fresca
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 750 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 375 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Primosale
4h 45 min
Caciotta fresca piccante
8h
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Ricotta
5h 30min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 min
Primo sale
13h 30 min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Pectina
55 Min
Insalata capricciosa
30 min
Spianata sarda
7h 45 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Burro
40 min