Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Torta di mandorle e cioccolato
1 godz. 30 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Madeleine di farina di mais e salvia
35min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Torta di rose di mele
1h 10min
Torta banane e cioccolato
4 Std. 20 Min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Torta cioccolato e arancia
1 Std. 25 Min
Crostata Arlecchino
55 Min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min