Panna cotta alla crema al whisky

Panna cotta alla crema al whisky

3.9 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 320 g di panna (35% di grassi)
  • 50 g zucchero
  • 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 120 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 80 g di crema al Whisky
  • 6 amaretti (volitelně) piccoli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5 g
Kalorie 1648 kJ / 394 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...