Panna cotta alla crema al whisky

Panna cotta alla crema al whisky

3.9 12 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

  • di panna (35% di grassi)
    320 g
  • di zucchero
    50 g
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    80 g
  • fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
    4
  • di formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    120 g
  • di crema al Whisky
    80 g
  • amaretti (volitelně) piccoli
    6

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 394 kcal / 1648 kJ
Protein 5 g
Tuk 30 g
Sacharidy 18 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...