Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Salsa al cioccolato
20min
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Budino ai 3 colori
8h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min