
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 394 kcal / 1648 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6hod. 30min
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Torta pazientina
3hod. 55min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6hod. 25min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7hod.
Zuppa inglese al forno
3hod. 25min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Coppe di mascarpone al croccante
3hod. 15min
Panna cotta ai mirtilli
6hod. 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Panna cotta al caffè
4hod. 20min
Tiramisù alle fragole
3hod. 30min