
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di acqua + q.b. per inumidire
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero in polvere q.b. (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 35 kcal / 146 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 2.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake al forno con fagiolini
2hod.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1hod. 25min
Soufflé al formaggio
55min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1hod. 5min
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3hod. 30min
Sformato di verdure
1hod. 35min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4hod. 50min
Cheesecake al pesto genovese
9hod.