Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini all'olio
3h 10min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Mantovanine
2h 45min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Crackers al rosmarino
3h
Ciabattine veloci
3h 10min