Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de chalotas
- 150 g de bulbo de hinojo en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l) desmenuzada
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 350 g de lomo de salmón fresco sin piel (en dados de aprox. 3 cm)
- 30 de mantequilla
- 1 cucharada de eneldo fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de espinacas y gambas
25 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Pappardelle con ragú de cordero
45min
Risotto de queso azul y espinacas
20 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Risotto con salmón ahumado
20 Min
Risotto al limón
25 Min
Risotto affumicato
30min
Risotto con calabacín y langostinos
55 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Risotto de guisantes y jamón
30min
Risotto de gambones y calabacín
25 Min