Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de panceta sin ternillas ni corteza en un trozo
- 3 dientes de ajo
- 60 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo
- 2000 g de agua
- 200 g de fideos ramen secos
- 750 g de caldo de pollo
-
1
cucharadita de vinagre de arroz negro
nebo 1 cucharadita de vinagre de arroz - 2 rodajas de jengibre fresco pelado (3 mm)
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 2 huevos
- 100 g de espinacas baby frescas
- 4 cucharadas maíz dulce en conserva (granos)
- 12 trozos de alga nori (9 cm x 3.5 cm)
- 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas oblicuas
- 2 cucharaditas semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Bao buns de cerdo
2h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Sopa de miso con vegetales
20 Min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.