Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de panceta sin ternillas ni corteza en un trozo
- 3 dientes de ajo
- 60 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo
- 2000 g de agua
- 200 g de fideos ramen secos
- 750 g de caldo de pollo
-
1
cucharadita de vinagre de arroz negro
nebo 1 cucharadita de vinagre de arroz - 2 rodajas de jengibre fresco pelado (3 mm)
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 2 huevos
- 100 g de espinacas baby frescas
- 4 cucharadas maíz dulce en conserva (granos)
- 12 trozos de alga nori (9 cm x 3.5 cm)
- 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas oblicuas
- 2 cucharaditas semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30 Min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50 Min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Sopa de pollo asiática
45 Min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2h 30min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 Min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 Min
Sopa de miso con vegetales
20 Min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40 min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 Min