Zařízení & příslušenství
Borscht
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
831.8 mg
Protein
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Panellets
11hod. 20min.
Grisons Barley Soup
55min.
Potato cakes
45min.
Ukrainian borscht
35min.
Minestrone
45min.
Russian Beetroot Salad
1hod. 10min.
Apple cake
1hod.
Spiced Moroccan lentil soup
40min.
Chickpea Soup with Spinach
40min.
Creamy courgette soup
25min.