Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di chicchi di grano (vedere varianti)
- 10 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 350 g di filetto di maiale a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 200 g di olive nere denocciolate tostate
- 80 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Manzo con olive e peperoni
35min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min