Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pancetta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1000 g di acqua
- 250 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 100 g di salsiccia di maiale affumicata, a tocchetti
- 100 g di salsiccia di maiale, a tocchetti
- 100 g di foglie di cavolo verza, a listarelle
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- pane carasau q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 27.3 g
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
"Scafata" viterbese
1h 50min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di fave
50 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Agnello al vino
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Fave in umido
1 Std.