Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane a pezzi
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 300 g di patate a fette sottili (vedere consigli)
- 800 g di latte
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2459 kJ / 588 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Polpette di alici
55 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Alici ripiene
50min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min