Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane a pezzi
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 300 g di patate a fette sottili (vedere consigli)
- 800 g di latte
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2459 kJ / 588 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1u.
Involtini di spigola
40min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Baccalà gratinato
1u.
Turbanti di spigola e arancio
1u.
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min