Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata

Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata

3.5 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2000 g di acqua
  • 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
  • 2 - 3 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 1 peperoncino secco sbriciolato
  • 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
  • 100 g di panna
  • 5 g di Grand Marnier
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 4 - 8 foglioline di valeriana lavate e asciugate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.8 g
Kalorie 1711 kJ / 409 kcal
Tuk 29.7 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...