Kompatibilní verze
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 peperoncino secco sbriciolato
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 100 g di panna
- 5 g di Grand Marnier
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 - 8 foglioline di valeriana, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Flan di funghi porcini
1h
Ponte dei sospiri
1h
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Salmone farcito
1h 5min
Filetto in crosta di patate
2h 15 min.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Pollo al limone e Parmigiano Reggino con tagliatelle di zucchine
Žádné hodnocení
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min