Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata

Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata

4.0 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 25min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    2000 g
  • filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
    4
  • di olio extravergine di oliva
    2 - 3 cucchiai
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    100 g
  • peperoncino secco sbriciolato
    1
  • di chiodi di garofano in polvere
    1 pizzico
  • di panna
    100 g
  • di Grand Marnier
    5 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di valeriana lavate e asciugate
    4 - 8 foglioline

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 409 kcal / 1711 kJ
Protein 22.8 g
Tuk 29.7 g
Sacharidy 13.4 g
Vláknina 2.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...