
Kompatibilní verze
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle a pezzi
- 500 g di funghi champignon a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale a piacere
- 1 pizzico di pepe a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati per 1 ora
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 325 kcal / 1364 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fave al guanciale
35min
Crêpes ai funghi
1hod. 50min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4hod. 15min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55min
Pancotto con cime di rape
40min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1hod. 35min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1hod. 40min
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min