Kompatibilní verze
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Lampascioni e patate
1h 15 min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Sformatini di uova e funghi
40min
Melanzane ripiene
1h 30min