Kompatibilní verze
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 8 foglie di verza
- 200 g di riso
- 100 g di cipolle, a pezzi
- 500 g di funghi champignon, a metà
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe, a piacere
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di formaggio fuso
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati per 1 ora
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Broccoli e salsiccia
30 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Fagottini verdi al vapore
45min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Fave al guanciale
35 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 λεπτ.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Strudel di broccoletti
1h 40min