Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pancetta coppata a fette sottili
- 150 g di cozze fresche, sgusciate e ben scolate
- 300 g di acqua
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 80 g di Gorgonzola dolce a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli e salsiccia
30 min
Fagottini verdi al vapore
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Cavolo farcito
1h 10 min
Lattughe ripiene
1h 10 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1h 10 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min