Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pomodori secchi
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 300 g di pomodorini ciliegia a pezzi
- 150 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 75 g di cipolla rossa in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 780 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 300 g di peperoni misti, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di zucchine a rondelle
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzetti
- 500 g di cous cous precotto
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
Alternativní recepty
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Tabulè speziato
2h 10min
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 Std. 15 Min
Salatini vegetariani
50min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Cous cous al pesto e melanzane
30min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15min
Caponata alla catanese
1 Std.